keresés a weboldalon

Ismét a hajrában buktunk két pontot

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét a hajrában buktunk két pontot

2008 március 22 - szombat
Siófok  –  ZTE     1-1 (0-0)Siófok,  600 néző. NB-I. bajnoko labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Iványi. Asszisztensek: Szpisják, Vári. Góllövők: Magasföldi (86.) ill. Waltner (70.). Sárga lap: Molnár B. (49.), Miljatovics (79.).Siófok:  Sánta – Ambrus, Csóka, Forgács, László – Tusori (Fülöp 74.), Nagy L.,Melczer,  Csopaki (Homonyik 46.) – Magasföldi, Basara (Kozmor 57.). Vezetőedző: Aldo Dolcetti. ZTE:  Vlaszák – Máté, Botis, Miljatovics, Vulin – Zatara (Fülöp T. 81.), Davidov, Molnár B., Koplárovics (Balázs 66.)  – Tóth Z., Waltner. Vezetőedző: Szlavko Petrovics.

Jó lenne, ha valaki végre megmondaná, miért szórjuk el bőkezűen lehetőségeinket. Kevés játékos van a cserepadon? De hát zömében nem ők rohangálnak, vagy sétálnak a pályán. Nincs több ebben a csapatban, mint a középmezőny elején egy hely? Aztán csak félve kérdem: Szlavko Petrovics mindig jól cserél? És még föl lehetne tenni számos kérdést, amire ebben a pillanatban sokan nem tudjuk a választ. Tehát nem marad más hátra számunkra: drukker, bízva bízzál!

Vélemények:
Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője:  – Waltner Róbert csúcsot döntött (ezzel a góljával átvette a vezetést a ZTE örökgól-ranglistáján), aminek viszont tiszta szívből nem tudunk örülni, mivel a hajrában ismét két pontot herdáltunk el.
Ifj. Mihalecz István, a ZTE pályaedzője:  – 60-70 százalékos teljesítménnyel a Siófok ellen sem lehet nyerni. Ennek tudható be, hogy az utolsó percekben ismét gólt kaptunk.
Balázs Zsolt, a ZTE támadója:  –  Sajnos ismét két pontot vesztettünk idegenben. A második félidőben volt egy jó 20 percünk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Siófok az 1-1 után a győzelmet is megszerezhette volna.
Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője:  –  Az első félidőben közepes teljesítményt nyújtottunk. A második félidő elején jól játszottunk, a vezetést is megszereztük.  Amit, sajnos, nem sikerült győzelemre váltanunk. A mérkőzés összképe alapján nem érdemeltünk volna győzelmet.
László András, a Siófok védője:  – Az első játékrészben nem alakult ki gólhelyzet egyik kapu előtt sem, ami részben a pálya rossz talajának is betudható. A második félidő elején a ZTE játszott jobban, mi a végén egy bombagóllal egyenlítettünk, sőt kis szerencsével a három pontot is begyűjthettük volna. (Zala-Lap Kft., B.I., B.M.)

Tartalom megosztása: