keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ismét értékes pontokat vesztettünk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét értékes pontokat vesztettünk

2008 szeptember 21 - vasárnap
ZTE – Paks 1-1 (0-0) Zalaegerszeg, 1652 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Szilasi. Asszisztensek: Lémon, Nagy. Gólszerzők: Kriston (71., öngól) ill. Tököli (61.).ZTE Pogacsics – Kocsárdi, Miljatovics, Botis, Szamosi – Tóth (Sluka 60.), Máté, Petneházi (Davidov 58.), Hajdú – Meye, Waltner. Vezetőedző: Supka Attila. Paks: Kovács – Kriston, Éger, Salamon, Hanák – Sipeki (Buzás 58.), Heffler (Tamási 76.), Böde, Báló (Weitner 81.) – Kiss, Tököli. Vezetőedző: Gellei Imre.

A szeles, hideg időben nem sikerült felmelegednünk. Ismét kijött csapatunk minden gyerekbetegsége, s végül örülhettünk az egy pontnak.

Vélemények

Supka Attila, a ZTE vezetőedzője: – A második félidőben ugyanolyan nyomást kellett volna gyakorolnunk a vendégekre, mint az elsőben, ehelyett védelmünk egyetlen hibáját a Paks kihasználta. Utána felbillent a pálya, de kevés lehetőségünk közül csak egyet sikerült értékesítenünk, s így meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Gellei Imre, a Paks vezetőedzője: – A Vasas elleni 5-0-s vereségünket követően védőjátékunkat kellett hatékonyabbá tenni. Ez sikerült is. Igaz, Tököli Attilát csak egyszer sikerült helyzetbe hoznunk. Ö élt is a lehetőséggel. 1-0-s vezetésünk után kissé hiányérzetem van, de a mérkőzés előtt elégedett lettem volna a döntetlennel.

Pogacsics Krisztián, a ZTE kapuvédője: – A Paks góljánál a labda kezemről szerencsétlenül Tököli Attila térdére pattant, s neki sikerült éles szögből a hálóba találnia. Utána felbillent a pálya, voltak lehetőségeink, de egy kivételével kimaradtak. Ismét értékes pontokat vesztettünk hazai pályán.

Kocsárdi Gergely, a ZTE védőjátékosa: – Nehéz mit mondanom, győzelemre készültünk. Úgy érzem, hogy az előrejátékban voltunk gyengék. Egy figyelmetlenségünket a Paks kihasználta, egy pontot elvitt, de kettőt elvett tőlünk. De nem szabad siránkoznunk, előre kell tekintenünk. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: