keresés a weboldalon

Ismét megrendezik (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét megrendezik (Videó)

2022 augusztus 18 - csütörtök
Ismét megrendezik Zalaegerszegen a Vadpörkölt- és Borfesztivált. Augusztus 26-a és 28-a között számtalan programmal, gazdag gasztronómiai kínálattal és szórakoztató attrakciókkal várják a látogatókat. A részletekről ma a Városházán tartottak sajtótájékoztatót. 

Ezt a nyárvégi rendezvényt – más címmel – 2008-ban szervezték meg először. Az évek során a tematika folyamatosan finomodott. Az volt a cél, hogy a megyeszékhely kulturális palettáját olyan elemmel bővítsék, amely egyedinek és emblematikusnak számít.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

A szervezők az eseményre a helyieken kívül is hívtak fellépőket. Így a magyar könnyűzenei élet élvonalába tartozó művészek is adnak majd koncertet. A kulináris élményekről pedig a csatlakozó vendéglátók különleges étkekkel gondoskodnak.

Tompa Gábor – ügyvezető, Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft.:

Az országos halfőző verseny vagy a gyermekek számára meghirdetett horgászverseny valódi élményt ígér, míg a vadászati konferencia előadásai az aktuális információkról szólnak. Külön színfoltot jelent még a Sohollári-völgyben tartott ünnepélyes évadnyitó. A program egésze a zalaegerszegturizmus.hu oldalon elérhető.

Sz.E./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: