keresés a weboldalon

Ismét várja az érdeklődőket az Adventi Udvar (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét várja az érdeklődőket az Adventi Udvar (Videó)

2012 december 05 - szerda
Második alkalommal nyitotta meg kapuit a Kvártélyház Adventi Udvara. Ahogy a tavalyi évben, idén is helyi termelők és kézművesek állítják ki portékáikat. A karácsonyi hangulatról pedig kulturális és családi programok gondoskodnak.

A Dózsa György Általános Iskola tanárai és diákjai közösen énekelve, karácsonyi dalokkal köszöntötték az Adventi Udvar első vendégeit.


A nyitórendezvényen részt vett Gyutai Csaba polgármester is, aki elmondta családjával is szívesen látogatja az ünnepi udvart.


Az Adventi Udvar december 24-ig várja látogatóit. A tavalyi évhez hasonlóan idén is mindennap kulturális programokat kínál a Kvártélyház udvara- tudtuk meg Tompa Gábortól, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezetőjétől.


Finom illatokból és kulináris élményekből sem lesz hiány, kürtöskalács, sült gesztenye és forralt bor is kapható az árusoknál.

A Kvártélyház Adventi Udvara hétköznap délután fél háromtól este fél nyolcig, hétvégén pedig délelőtt tart nyitva-, de ha akkora az érdeklődés tovább is várja a karácsonyra készülőket.

DZsu/B.P.

Tartalom megosztása: