keresés a weboldalon

Január 8-án ismét Szív Kupa (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Január 8-án ismét Szív Kupa (Videó)

2015 december 29 - kedd
Az elhunyt magyar sportolók előtt állít emléket az a 24 órás torna, melyet január 8-án immár hetedik alkalommal rendeznek meg. A Szív Kupa részleteiről az érintettek sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

A „Szív” Szerszámsziget Labdarúgó Tornát 2010-ben indították útjára. Azóta népszerűsége – az indulók és a szurkolók körében – egyaránt töretlen. Ezúttal 24 csapat méri össze tudását a Városi Sportcsarnokban. A kupa lebonyolításáról Luki András főszervező tájékoztatott:

A torna két fő támogatója a Szerszámsziget Kft. és Zalaegerszeg Önkormányzata. A verseny elsődleges célja, hogy sportolási lehetőséget biztosítson a labdarúgást kedvelő csapatoknak, baráti közösségeknek. Egyben megemlékezve az utóbbi években elhunyt magyar és zalai sportolókról.

Balaicz Zoltán polgármester a torna jelentőségéről számolt be a sajtó képviselőinek.

A verseny nem pénzdíjas, ám a szervezők külön díjazzák majd a legjobb kapust, a legeredményesebb játékost és a gólkirályt, valamint a torna legszebb gólját. Eközben a látogatók az elhunyt magyar sportolók tiszteletére gyertyát is gyújthatnak a sportcsarnok bejáratánál felállított emlékhelynél.

V.D./P.B.

Tartalom megosztása: