keresés a weboldalon

Jótékonysági főzés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági főzés (Videó)

2019 augusztus 12 - hétfő
18. alkalommal rendeztek jótékonysági főzőversenyt a zalaegerszegi AquaCityben. A civil egyesületek és önkormányzati cégek – a különböző felajánlások mellett – idén mintegy 12 millió forintot gyűjtöttek össze a két kedvezményezett alapítványnak.

Színes gasztronómiai paletta fogadta azt a csaknem 5500 fizető vendéget, akik a fürdőzés mellett 66 főzőcsapat válogatott finomságait kóstolhatták. A Rendért egyesület tagjai ezúttal meleg főételt és desszertet kínáltak.

Sándor Dénes – elnök, RENDÉRT Zalai Közbiztonsági és Polgárőr Egyesület:

Az értékesített belépőkből több, mint hat millió forint gyűlt össze. Ezt 34 megyeszékhelyi vállalkozás rekordot jelentő összeggel egészítette ki.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

A jótékonykodók idén a Zalai Boldogasszony és az Altatás Biztonságáért Alapítványnak segítettek. Utóbbi eszközbeszerzést és továbbképzést tervez a felajánlásokból.

dr. Laki Zsolt – képviselő, Altatás Biztonságáért Alapítvány:

Míg az Egerszeg Rádió egész napos műsorfolyammal szórakoztatta a közönséget, addig a Zalaegerszegi Televízió munkatársai finom hamburgereket kínáltak. A szorgos kollégák – a második legtöbb adományt gyűjtve – közel 180 ezer forinttal járultak hozzá a kezdeményezés sikeréhez.

K.Zs./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: