keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kevésen múlott

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kevésen múlott

2008 január 26 - szombat
Zalakerámia ZTE – Falco Szombathely 72-76 (13-17, 20-19, 24-18, 15-22)Zalaegerszeg, 3000 néző. NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Vezette: Hartyányi, Bodnár, Makovsky.Zalakerámia ZTE: Miskovics (12/3), Hoffmann (7/3), Walters (9/3), Kámán (21/12), , Basette (12). Csere: Tóth Á. (4), Simon (7/3), Gáspár, Baki, Keresztes. Edző: Nikola Lazics.

Az első játékrészben mindkét együttes jól védekezett, de már ekkor észrevehető volt, hogy a vendégek jóval több lepattanót szereztek.

A második negyedben valamelyest feljavult a hazaiak támadójátéka, Walters néhány látványos megoldását követően át is vették a vezetést, de a hajrá ismét a szombathelyieké volt.

A harmadik negyed elején Kámán hárompontosával a Zalakerámia ZTE egyenlített, majd, ha nem is csillogó teljesítménnyel, de három pont előnnyel zárta ezt a játékrészt.

Az utolsó negyedben a hazai csapat mindent megpróbált, hogy előnyét megtartsa, de a vendégek a döntő pillanatokban eredményesebbek voltak. Hiába zárkózott fel egy perccel a befejezés előtt 1 pontra az egerszegi csapat, amíg a szombathelyi Csirics kétszer is a gyűrűbe talált, addig Simon ugyanannyiszor hibázott.

Bár a tabellát vezető Falco megérdemelten nyert, a mérkőzés bizonyos szakaszaiban a hazaiaknak is volt esélyük a győzelemre. (Zala-Lap Kft., B.I.)

Tartalom megosztása: