keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kiállítás nyílt a Családfesztivál legjobb pillanataiból (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kiállítás nyílt a Családfesztivál legjobb pillanataiból (Videó)

2013 szeptember 17 - kedd
A Családfesztivál elmúlt húsz évének legjobb pillanatait mutatja be az a kiállítás, amelyet hétfőn nyitottak meg a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben. A tablókon a kezdetekről is olvashatnak, de megnézhetik azokat a fotókat, amelyek a legjobb pillanatokat örökítették meg.

Doszpoth Attila George Bernard Shaw idézetével köszöntötte a jubileumi kiállítás résztvevőit. Az alpolgármester azt mondta: Magyarország alaptörvénye a családot az együttélésünk legfontosabb kereteként jelöli meg. 


Az ünnepi tárlaton a szervezők igyekeztek a legfontosabb pillanatokat bemutatni. Megtudhatják, hogyan indult a rendezvény 1994-ben, milyen témakörök és előadók voltak az elmúlt évtizedekben és hogyan próbálták bevonni a rendezvénybe a fiatalokat.
Volt olyan zenekar, amelynek mind a 11 tagja egy család volt. Noha minden élményt nem lehetett megmutatni, dr. Marx Gyuláné szervező reméli, a látogató kedvet kap a fesztiválhoz. 


A Családfesztivál pénteken és szombaton lesz a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben illetve az Ady iskolában. A programsorozat pénteken egy nevelési konferenciával kezdődik.
S.Z./N.G.

Tartalom megosztása: