keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kiszenvedték a lányok

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kiszenvedték a lányok

2009 február 12 - csütörtök
Zala Volán ZTE – Atomerőmű Szekszárd 64-63
( 18-19, 19-13, 10-20, 17-11)
NB-I. női kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Bognár, dr. Magyari.

Zala Volán ZTE: Szalay (12/6), Rasheed (8), Szélesy (5/3), Johnson (11), Horváth Zs, (6). Csere: Varga (4), Ambrus (5), Takács (13/6), Hersics. Vezetőedző: Bencze Tamás.

A vendégek három légióssal érkeztek, míg a hazai oldalon Pungor sérülését követően az amúgy sem bő játékos keret tovább csökkent. A hazaiak jól kezdték a mérkőzést, az 5. perben 12-6 vezettek, ezután egy vendég időkérést követően a szekszárdiak átvették az irányítást és fordítottak.

A folytatásban sem sikerült meglépnie a hazai csapatnak a vendégektől, sőt a Zala Volán ZTE játéka egyre pontatlanabbá vált. A vendégek a 27. percben öt ponttal is vezettek (45-50). A befejező negyedben rutinos játékosai révén fordított a hazai csapat. A rendkívül alacsony színvonalú találkozón az egerszegi lányok végül is kiszenvedték a számukra fontos győzelmet.

Értékelés: Bencze Tamás vezetőedző: – Ezúttal is bebizonyosodott, hogy a kosárlabdát irányító nélkül nem lehet játszani. Az erre a posztra kinevezett játékosok közül még Szélesy oldotta meg leginkább a feladatot. Szerencsés győzelmet arattunk.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: