keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Költözik a bűnmegelőzési centrum

Zalaegerszeg címer
Hírek

Költözik a bűnmegelőzési centrum

2009 április 18 - szombat
Zalaegerszeg bűnmegelőzési centruma jelenleg a Rákóczi u. 10-22. szám alatti társasház földszintjén található, utcára nyíló 31 négyzetméteres helyiségben működik. A centrumot a fenti helyen a Zalaegerszeg Közbiztonságáért Közalapítvány működteti 2003. február 15-től.

A közelmúltban többen is érdeklődtek a fenti ingatlan megvétele iránt, ezért a város közgyűlése úgy döntött, mivel fontos az ingatlanbevétel, célszerű lenne a pályázati úton történő értékesítés.

A városfejlesztési és tervezési osztály és Major Zsolt, a bűnmegelőzési centrum munkatársa közti egyeztetések alapján a szervezet további működéséhez a Kazinczy tér 11. szám alatti irodaház első emeletén három irodahelyiséget (összesen 64,9 négyzetméter) biztosítanak.

Az is megállapításra került, hogy az irodák rossz állapotban vannak, nagyobb lélegzetű felújításra szorulnak. A falakat takaró lambériát a kiköltöző Kiszöv magával vitte, a tartóléceket a falakon hagyta és a bontás során a vakolat is megrongálódott.

Minderre való tekintettel a bérleti díjat „gyenge műszaki rendeltetésszerű állapot” minősítés alapján határozta meg az önkormányzat. A fenti irodák egyébként hosszú idő óta üresen álltak. A kedvezményes bérbeadást indokolja a szervezet közhasznú tevékenysége is.

(Zala-Lap, V. Zs.)

Tartalom megosztása: