keresés a weboldalon

Koncertre készülnek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Koncertre készülnek (Videó)

2022 augusztus 16 - kedd
Emlékezetesnek ígérkező koncertre hívják a zalaegerszegieket augusztus 19-én. Az István a király rockopera tavalyi sikerére alapozva idén is nagyszínpadi produkcióval készülnek a szervezők a csácsbozsoki Szent István szobornál. A részletekről a helyszínen tájékoztatták a sajtó munkatársait.

A Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar és az Ismerős Arcok együtt lép fel az államalapítás előestéjén. Mivel a 120 négyzetméteres pódium a szoborral szemben lesz, 2000 ember kényelmesen elfér ezen a területen. A program miatt a környéken a közlekedésben változásokra kell számítani. 

Herkliné Ebedli Gyöngyi önkormányzati képviselő:

Egy ehhez hasonló méretű projekt több hónapos komoly szervezőmunkát igényel. Így, ha esik az eső nem tudják később megtartani ezt a koncertet. Rossz időben – regisztrációs jegy ellenében, ám korlátozott számban -, az ART moziba várják az érdeklődőket.

Flaisz Gergő igazgató, Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ:

Flaisz Gergő hangsúlyozta: ezeket csak személyesen lehet igényelni a mozi pénztáránál. Az esetleges változásokról előreláthatólag szerdán adnak további tájékoztatást, majd erről minden lehetséges fórumon értesítik a közönséget.

N.J./E.K.

Tartalom megosztása: