keresés a weboldalon

Kosárkupa

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kosárkupa

2013 április 04 - csütörtök
2013. 03.12-én rendezte meg iskolánk a Petőfi -kupa elnevezésű kosárlabdatornát, melyen az Ady iskola, a Zala Volán és a Petőfi iskola korosztályos csapata vett részt.

Mi még csak idén kezdtük el az edzéseket, úgyhogy nincs túl nagy rutinunk a játékban és a meccsekben. Ennek ellenére izgalommal vártuk a kihívást. Úgy gondoltuk, hogy valamikor el kell kezdeni a megmérettetéseket. A kezdő meccsen iskolánk csapata az Ady-s diákokkal mérte össze erejét. Az első félidőben még szorossá tudtuk tenni a mérkőzést, de a második 20 percben már érvényesült az Ady iskola csapatának nagyobb rutinja, így a mérkőzés vége nagy különbségű vereség lett számunkra. A következő játékot együttesünk a Zala Volánnal vívta. Bár mi, Petőfis diákok tisztességgel küzdöttünk, az első perctől kezdve érződött a Volán játékosainak nagyobb játéktudása. Sajnos a sípszó elhangzásával a Volán sima győzelmet könyvelhetett el. A végső párharcot az addigi két győztes csapat játszhatta. Sajnos nem mi. Ez az összecsapás szorosabban alakult, a csapatok fej-fej mellett haladtak, de a végén mégis a Volán szerezte meg a mindent eldöntő győzelmet.

A torna eredményhirdetéssel zárult, ahol csapatunk a harmadik helyért járó díjat vehette át. Mindenki boldog mosollyal fogadta az érmet, Anita néni, az edzőnk is igazán büszke volt ránk. Boldogok voltunk, hogy a legeredményesebb játékosnak járó díjat csapattársunk Gombos Petra kapta. Szívből gratuláltunk neki mindannyian. A kupán érződött csapatunk rutintalansága, az összeszokottság hiánya, de a következő évben nagyobb feladat elé állítjuk ellenfeleinket.

Besenyei Lili 4.a, Horváth Armilla 5.b osztály
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola 

Tartalom megosztása: