keresés a weboldalon

Köszöntötték a pedagógusokat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Köszöntötték a pedagógusokat (Videó)

2022 június 08 - szerda
Pedagógusnap alkalmából köszöntötték a köznevelésben dolgozókat ma Zalaegerszegen. A város Dísztermében tartott ünnepségen 11-en kaptak elismerést az önkormányzattól.

Műsorral kedveskedett a Kis utcai Óvoda Micimackó csoportja a pedagógusoknak. Őket Magyarországon 1952 óta, minden év júniusának első vasárnapján ünnepeljük. Balaicz Zoltán polgármester beszédében kiemelte: fontos a hála és a köszönet kifejezése a nevelők felé.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

2013 óta az önkormányzat már nem fenntartója az iskoláknak, ám az ott dolgozók közösségért végzett áldozatos munkáját elismerésre méltónak tartják. A városvezetés jó kapcsolatot ápol a tankerülettel és a szakképzési centrummal egyaránt. Az óvodai dolgozók mellett így tanárokat is elismertek. Stárics Roland immár 11 éve dolgozik szülővárosában. Kiemelt feladatának tekinti a tehetséggondozást.

Stárics Roland, földrajz-történelem szakos tanár, Zrínyi Miklós Gimnázium, Zalaegerszeg:

Az ünnepségen elhangzott: Zalaegerszegen ugyan több intézményfejlesztés megvalósult és jelenleg is zajlik, ám ezek mit sem érnének a falak között zajló szakmai tudás és elhivatottság nélkül. A zalai megyeszékhelyen kiemelkedő nevelő, oktató munkát végeznek a szakemberek. Példaértékű munkájukat most elismerésekkel jutalmazták.

Gy.A./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: