keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Közgyűlés után (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közgyűlés után (Videó)

2013 március 08 - péntek
Közgyűlés utáni sajtótájékoztatót tartottak ma a város vezetői. Az itt elhangzottak szerint a közgyűlés tegnap egyebek mellett városfejlesztésről, ezen belül óvodabővítésről, közterületek elnevezéséről és intézményvezetők kinevezéséről egyaránt döntött.

Kiss Gábor irányítja továbbra is a megye legnagyobb könyvtárát, a nemrégiben összevont József Attila Városi és a Deák Ferenc Megyei Könyvtárat – jelentette be Gyutai Csaba. A polgármester beszélt arról is, hogy a Hevesi Színház ingatlanokhoz jut a volt szakszervezeti székházban annak fejében, hogy az ott működő bérlők illetve tulajdonosok az általuk biztosított fűtés ellenértékét nem fizették ki. Elhangzott még, hogy folytatódik a városépítő program, melynek ezúttal is lesz néhány látványos eleme.


Balaicz Zoltán alpolgármester elmondta, hogy a tavaly szeptemberben indított „Befektetés a jövőbe” nevű programot a közgyűlés módosította.


Kovács Gábor jegyző arról tájékoztatott, hogy a közgyűlés közterületek elnevezéséről is döntött. Ennek megfelelően az Eötvös köz a Millenium térig Gábor Miklós utca lesz, míg a Jégcsarnok és a Sportcsarnok előtti tér Udvardy Ignác nevét viseli ezután.
V.N./E.K.

Tartalom megosztása: