keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Lakossági tájékoztató

Zalaegerszeg címer
Hírek

Lakossági tájékoztató

2008 június 11 - szerda
Az Európai Unió Kohéziós Alapjának társfinanszírozásával Zalaegerszegen és környékén 2007 év márciusától szennyvízcsatorna beruházás folyik, melynek újabb szakaszai készültek el és üzembehelyezésük 2008. év június hónapban megtörtént.

Rész- üzembehelyezett szennyvízcsatorna szakaszok:

Zalaegerszeg:
Öreghegy, Öreghegyi út, teljes szakasza,
Kurtahegyi-dűlő teljes területe (Flextronics feletti rész) köthető be illetve csatlakoztatható a rendszerre.

Értesítjük fenti területek érintett lakosságát, hogy a kiépült és üzembehelyezett szennyvízcsatorna szakaszokra az ingatlanok rákötése megkezdhető. A rákötések megkezdése előtt az érintett ingatlantulajdonosoknak, fogyasztói szerződést kell kötniük a ZALAVÍZ Zrt.-vel, mint a szennyvízcsatorna üzemeltetőjével.

A fogyasztói szerződés megkötéséhez, az ingatlan tulajdonosának a ZALAVÍZ Zrt. ügyfélszolgálati irodájában van lehetősége. (Zala Plaza 8900 Zalaegerszeg Stadion u. 6. Telefon: 92/500 390)

Rész-üzembehelyezett szakaszoknál csak a gravitációsan ráköthető ingatlanok csatlakozására van lehetőség. A gravitációs módon rá nem köthető ingatlanok csatlakozására 2008 évben folyamatosan nyílik lehetőség, a házi szennyvízbeemelők kiépítésének függvényében. Az elkészült szennyvízcsatornába a csapadékvizek bevezetése tilos!

A szennyvízcsatorna rákötésről felvilágosítás kérhető a beruházó Önkormányzati Társulástól, személyesen Zalaegerszeg Széchenyi tér 4-6. szám alatt, telefonon a 92/313-663 telefonszámon, e-mail-ben a kazeg@kazeg.hu e-mail címen.

Tartalom megosztása: