keresés a weboldalon

Landorhegyi fejlesztések (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Landorhegyi fejlesztések (Videó)

2022 december 13 - kedd
Felújították a Landorhegyi út 5. szám előtti járdaszakaszt, a Gasparich utcai felnőtt orvosi rendelőben pedig akadálymentes vizesblokkot alakítottak ki. A fejlesztésekről a városvezető és a településrész önkormányzati képviselője a helyszínen tájékoztatta az újságírókat.

Az elmúlt években a landorhegyi városrészben számos rekonstrukció történt. A lakosság jelzései alapján az útburkolati hibákat kijavították, a rossz állapotban lévő járdákat átépítették és új parkolókat létesítettek.   

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg 

A Landorhegyi úton a 60 méter hosszúságú járda balesetveszélyessé vált. Önkormányzati forrásból ötmillió forintot fordítottak a burkolatcserére. A parkolókhoz vezető szakaszokat akadálymentesítették. Hasonló munkákat végeztek a Gasparich úti társasház előtti téren. Ebben az épületben található a felnőtt orvosi rendelő, ahol csaknem 13 millióból átépítették és akadálymentesítették a vizesblokkot.  

Makovecz Tamás önkormányzati képviselő

A körzetben 1500 embert látnak el. A nyári meleg miatt a helyiségekben felszerelték a légkondicionáló berendezést.      

dr. Papp György háziorvos

A kivitelezők másfél hónap alatt befejezték a munkát. Javultak a gyógyítás feltételei, a mozgáskorlátozottak pedig könnyebben tudnak eljutni a háziorvoshoz.     

K.I./E.K.

Fotó: FOTO ZALAEGERSZEG

Tartalom megosztása: