keresés a weboldalon

Létrejött a Családi Vállalkozások Klubja (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Létrejött a Családi Vállalkozások Klubja (Videó)

2014 november 12 - szerda
Aláírták a Családi Vállalkozások Klubja Egyesület alapító okiratát. Az alakuló ülésen megnevezték a klub elnökét és alelnökeit is, valamint megfogalmazták a klub célkitűzéseit és tevékenységi körét is.

A Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány korábbi projektjének folytatásaként alakult meg a Családi Vállalkozások Klubja Egyesület. Az unios program célja az volt, hogy az osztrák-magyar határ menti családi kisvállalkozások vezetőváltását próbálták segíteni – mondta Nagy András, a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány igazgatója.

A korábbi projekt során a generációváltás előtt álló családi vállalkozások képviselői különböző képzéseken vehettek részt. Most a klub elsődlegesen az akkori zalai vállalkozásokból alakult meg, így a korábban ott szerzett tapasztalatokat tovább bővíthetik majd.

A Családi Vállalkozások Klubja Egyesület elnöke Böjte Sándor Zsolt lett.

Az önkormányzat és a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány az elkövetkező időszakban egy sokkal szorosabb együttműködésre készül. Ezzel részletesen majd a decemberi közgyűlésen foglalkoznak – fogalmazott Balaicz Zoltán polgármester a klub alakuló ülésén.

A Családi Vállalkozások Klubja Egyesület nemcsak zalai vállalkozásokat szeretne bevonni találkozóiba, hanem Vas és Győr-Moson-Sopron megyére is kiterjesztenék a szervezetet.

V.D./N.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: