keresés a weboldalon

Már hangulat is volt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Már hangulat is volt

2010 október 03 - vasárnap
Zalakerámia ZTE KK – MJUS-Fortress Körmend 80-78 (21-18, 19-15, 25-30, 15-15)
Felkészülési férfi kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, városi sportcsarnok.

ZTE: Williams (14), Vojvoda (6), Kámán (16/12), Wilson (7), Tóth Á. (18). Csere: Kinter (3), Gáspár (5/3), Baki (8/6), Tóth G. (1), Vertetics (2). Vezetőedző: Völgyi Péter. Szakmai tanácsadó: Patonay Imre.




Körmend:
Moore (20), Ferencz (14/12), Fodor G., Bell (19/6), Dávid (6). Cserék: Trummer (6/6), Sonyák, Boldizsár (2), Ruják (11), Hegedűs. Vezetőedző: Sabáli Balázs.

Lehet, hogy szakmai szempontból jobb lett volna a Crvena Zvezda ellen játszani, a nézőknek valószínűleg nem volt hiányérzete emiatt. Jó iramú, időnként élvezetes játékot produkált a két szomszédvári csapat. Sőt, most már nemcsak nézők voltak a csarnokban, hanem buzdítás is.
Az pedig, hogy vagy 15 percre elment a világítás, nem okozott senkinek traumát.

A hazaiak kezdtek jobban, a félidőre hét pontos előnyre tettek szert. A szünet után feljavult a Körmend, így ismét nyílttá vált a meccs. A hajrá azonban a zalaiaké volt, a végelszámolásnál két ponttal több volt a nevük mellett.
Értékelés helyett egy költői kérdés: lehet, hogy ez a bajnokság Tóth Ádám nevétől lesz hangos?

Völgyi Péter, a ZTE vezetőedzője: Nem örülök annak, hogy nem sikerült a Crvena Zvezda ellen játszanunk, de legalább játszottunk egy jó meccset egymás ellen. Voltak jó időszakaszaink, de mindig jöttek kisebb hullámvölgyek is, elsősorban lepattanó labdák és védekezés tekintetében voltak gondjaink.

Sabáli Balázs, a Körmend edzője: A mérkőzéssel összességében elégedettek lehetünk, de az első félidőben nagyon sokszor leindítottak bennünket, gyengén védekeztünk és szenvedtük a kosárszerzésben is. A második félidőben azonban ellenfelünknek jobban meg kellett szenvednie a támadások során. Jó végjátékot láthatott a közönség, s bár csapatunk még közel sincs kész, jó úton haladunk.

Zala-Lap, B. I. – L. D.
Fotó:  B. M.

Tartalom megosztása: