keresés a weboldalon

Marcelháza viszonozta a látogatást (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Marcelháza viszonozta a látogatást (Videó)

2012 július 24 - kedd
A Páterdombi LSC és a marcelházi futball egyesület vívott barátságos mérkőzést szombaton a ZTE stadionban. Zalaegerszeg és Marcelháza között 36 éve működik testvértelepüélsi kapcsolat, a mi a kultúra és a sport területén a legaktívabb.

A két sportegyesület minden évben ellátogat egymáshoz, hogy barátságos mérkőzéseket játszanak. Bár Marcelháza és Zalaegerszeg egyelőre nem kötött testvértelepülési megállapodást, együttműködésük 36 éve töretlen – tudtuk meg Balaicz Zoltán alpolgármestertől.

Bár a pályán mindenki a győzelemre törekszik a játékosok baráti kapcsolatban vannak egymással. A Páterdombi LSC egyébként a közelmúltban megnyerte a Zala megyei másodosztályú labdarúgó bajnokságot így feljutott a megyei első osztályba. A felkészülésükben a marcelházi csapattal való játék is segíti a csapatot.

Marcelháza július közepén látta vendégül a zalaegerszegieket. A szokásos mérkőzések mellett jutott idő a közös programokra is.

A közös játékon kívül az együttműködés célja, hogy a külhoni és zalaegerszegi fiatalok között rendszeres kapcsolat jöhessen létre. A mérkőzést 3- 0-ra Marcelháza nyerte.

DZsu/B.P.

Tartalom megosztása: