keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megbotlottunk az elődöntőben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megbotlottunk az elődöntőben

2007 november 15 - csütörtök
FC Fehérvár – ZTE 3-1 (0-1, 2-1, hosszabításban 3-1)Székesfehérvár, 200 néző. Jv.: Szabó Zs.ZTE: Babalj – Dudics, Botis, Miljatovics, Vulin – Máté, Molnár (Lukács), Tóth N. (Kádár), Koplárovics (Davidov) ű Pekics, Meye. Vezetőedző: Szlavko Petrovics.Gólszerzők: Sitku (mindkettő 11-esből), Bozics, illetve Meyé.Kiállítva: Horváth A. (Fehérvár FC).

Az első félidőben a taktikusan, jól játszó ZTE megérdemelten szerzett vezetést. A folytatásban is eldönthették volna a továbbjutást az egerszegiek, de mint oly sokszor az ősz során, a helyzeteket rendre elhibázták. Aztán jöttek Szabó játékvezető hibái, amelyek végleg megpecsételték a ZTE sorsát. A hazaiak 4-3-as összesítéssel jutottak a Liga Kupa döntőjébe.

Vélemények
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: ű Furcsa 11-esek mérkőzésén nem a játékvezetőnek kellett volna eldöntenie a továbbjutást. Az igazsághoz tartozik, hogy sok helyzetet kihagytunk.
Németh Ottó: Szerettünk volna bejutni a Liga Kupa döntőjébe, de ebben külső körülmények megakadályoztak bennünket.
Koplárovics Béla: Nem érdemeltünk vereséget, a játékvezető csúnyán belenyúlt a mérkőzésbe. Ha helyzetkihasználásunk jobb,  így is győzhettünk volna. (Zala-Lap Kft., B.I.)

Tartalom megosztása: