keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megfáztunk, ráfáztunk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megfáztunk, ráfáztunk

2008 április 04 - péntek
ZTE-MTK 0-1 (0-1)Zalaegerszeg, 3.000 néző. NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Bede.
Asszisztensek: Szalai, Butkai.Góllövő: Hrepka (13.).Sárga lap: Molnár B. (64.) ill. Zsidai (36.), Pál (55.), Pollák (57.)ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Botis, Polgár – Molnár B., Máté P.,Davidov (Pekics, 72.), Koplárovics (Zatara, 72.) – Waltner, Meyé (Balázs, 72.). Vezetőedző: Szlavko Petrovics.MTK: Végh – Horváth, Lambulics, Pintér, Pollák – Pátkai, Zsidai, Kanta J., Pál A. (Kulcsár, 80.) – Hrepka (Kecskés, 86.), Urbán. Vezetőedző: Garami József .

Biztos, hogy nem zalai szél volt az, ami kilopta belőlünk a meleget, mert a mi játékosainkat nagyon zavarta, a fővárosiakat kevésbé. Lehet, hogy a Hungária körút felől fújt… De félretéve a viccet: láttunk egy állandóan mozgásban lévő, összeszokott csapatot a pályán: ez az MTK volt. Nem csinált semmi különöset, de tudni lehetett, hogy mit akar. Aztán láttuk a ZTE-t… Még azt sem mondhatjuk, hogy a mérkőzés egy részében ne hajtott volna. Csak éppen időnként hiányérzetünk volt: vajon mikorra rázódik össze ez a társaság? A bajnokság végére talán kirajzolódik a csapat szerkezete, összecsiszolódnak az egyes csapatrészek?

VÉLEMÉNYEK:
Szlavko Petrovics, a ZTE vezetőedzője: – Tipikus döntetlen színezetű találkozó volt. Az MTK első helyzetéből gólt, lőtt, ami megfogott bennünket. A második félidőben úgy éreztem, sikerül egy gólt szereznünk, de ez nem következett be. Megítélésem szerint a magyar bajnokot láthattuk Egerszegen.
Garami József, az MTK vezetőedzője: – A mérkőzés több időszakában jól játszottunk. Szerencsés volt, hogy a találkozó elején megszereztük a vezetést. A második félidőben már a küzdelem dominált, mindkét csapatnak voltak helyzetei. Az összkép alapján azonban úgy vélem, hogy megérdemelten nyertünk.
Máté Péter, a ZTE középpályása: – A második félidei teljesítményünk alapján legalább egy pontot megérdemeltünk volna.
Hrepka Ádám, az MTK támadója: – A gólom szerencsés körülmények között esett, mivel a ZTE védői egymást zavarták. Az utóbbi időben nem játszottam jól, de remélem, hogy ez a találat khúz a gödörből.

Tartalom megosztása: