keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megvoltak a lehetőségeink

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megvoltak a lehetőségeink

2008 november 09 - vasárnap
ZTE II. – Kaposvölgye 1-2 (1-0) NB-II. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 200 néző. Játékvezető: Pintér. Gólszerzők: Pekics (32.) ill. Juhász (73.), Okwuoma (75.)ZTE II.: Pogacsics – Bozsoki, Balogh, Horvát A. II., Rácz – Zsömlye, Mirceta, Petneházi, Kottán K. – Délczeg (Fülöp 70.), Pekics. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Az első félidőben javarészt a két tizenhatos között hullámzott a játék. A 30. percben a ZTE II. váratlanul megszerezte a vezetést. Szünet után bebiztosíthatta volna a hazai csapat a győzelmét, azonban helyzeteit elhibázta. A vendégek két pontrúgás után megfordították a számukra vesztésre álló a találkozót.

Vélemények: Dobos Sándor, a ZTE II. vezetőedzője: – 1-0 után megvoltak a lehetőségeink, azonban nem éltünk vele. Az ellenfél pedig két pontrúgás után fordított.

Pogacsics Krisztián, a ZTE II. kapuvédője: – Az első kapott gólunkat lesállás előzte meg. A bekapott találat nagyon megfogott bennünket, gyorsan jött rá a második. Sajnálom, hogy kikaptunk, mert győzelem esetén a 3. helyen telelhettünk volna. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: