keresés a weboldalon

Mikulás egészséggyára

Zalaegerszeg címer
Hírek

Mikulás egészséggyára

2012 december 18 - kedd
Osztályunk már két éve Mikulás napján finomságokkal megrakottan érkezik iskolánkba. Igazgató bácsink mindig megkóstolta, és meg is dicsérte ínyencségeinket. Utolsó alkalommal azt kérte, hogy ne csak arra figyeljünk, hogy finomak és ízletesek legyenek portékáink, hanem egészségesek is.

Szüleinkkel és tanítóinkkal nagy munkába fogtunk. Mindenki egészséges és vitamindús italokat és ételeket keresett szakácskönyveiben. Szorgalmas munkával töltöttük el a Mikulásvárás pillanatait. Végül kínálatunkban minden megtalálható volt: turmixok, gyümölcssaláták, kompótok és természetesen sütemények is.  A diákok először fintorogtak mikor meglátták a vadító zöld, narancssárga és lila italainkat. Amikor megtudták miből készültek, hátra is hőköltek. Hosszú unszolás után kóstolták csak meg. A nap hátralévő részében már ők is úgy reklámozták, hogy „Ronda, de nagyon finom”.

 

A nap végén kiderült, hogy legnagyobb sikere nem a sütiknek, hanem a zöld és narancssárga turmixoknak volt. (((Csak halkan súgom meg, a zöld a spenóttól, a sárga a répától volt ilyen észvesztő színű.)))  Örömmel töltött el bennünket, hogy sikeresen megvalósítottuk, amit terveztünk. Reméljük, mindenki megtalálta a számára legjobbat és legegészségesebbet!

Kovács Sára
4. b osztályos tanuló
Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és AMI

Tartalom megosztása: