keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem érdemeltünk vereséget

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem érdemeltünk vereséget

2009 március 21 - szombat
Felcsút – ZTE II. 2-0 (1-0) NB-II. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Felcsút, 300 néző. Jv.: Király. Gólszerzők: Domján (11-esből), Bakos.

ZTE II.: Pogacsics – Bozsoki, Kovács G., Borsos, Kocsis (Dóczi 43.) – Zsömlye (Burányi 79.), Horváth A. II., Petneházi, Csutak (Péter 71.) – Délczeg, Sági. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Az első félidő elején gyengén kezdett a ZTE, az ellenfél egy felesleges szabálytalanságot követően büntetőből szerzett vezetést. Az első félidőben a hazaiak irányították a játékot, szünet után azonban az egerszegiek játszottak jobban. Ennek ellenére egy kontratámadást követően szabadrúgásból mégis a hazaiak növelték előnyüket és megnyerték a találkozót.

Vélemények: Dobos Sándor, a ZTE II. vezetőedzője: – Jól küzdött csapatom. A felcsútiak számára a bírók jóvoltából kissé lejtett a pálya, nagyon sok szabadrúgást kaptak. A találkozó összképe alapján nem érdemeltünk vereséget.

Burányi Tamás, a ZTE II. játékosa: – Hat hónapos kihagyás után már nagyon vártam, hogy pályára léphessek. Remélem, hogy a folytatásban már győzelemnek is örülhetek.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: