keresés a weboldalon

Nincs cápaveszély, vagy mégis? – Megnyitott az AquaCity

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nincs cápaveszély, vagy mégis? – Megnyitott az AquaCity

2011 június 14 - kedd
Szombaton hivatalosan is megnyitott a zalaegerszegi AquaCity. Balaicz Zoltán alpolgármester és Kugler László, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője köszöntötte az első fürdőzőket. S bár az idei szezon szlogenje szerint nincs cápaveszély az aquaparkban, a megnyitóünnepség résztvevői több tucat cápát engedtek a nagymedencébe. Szerencsére gumicápákat, így nem volt mitől tartaniuk a vendégeknek.

– Ha körülnéznek a fürdőbe kilátogatók, azt látják, hogy nagyon sok fejlesztés történt a tél folyamán. Rend és tisztaság van, a növényzet és a medencék állapota is azt bizonyítja, hogy komoly munkát végzett az új üzemeltető az elmúlt hónapokban – fogalmazott Balaicz Zoltán alpolgármester. – Ehhez társul egy nagyon jól kialakított jegyár konstrukció is. Egerszeg-kártyával délután 15 órától 600 forintért bejuthatnak a fürdőzni, kikapcsolódni vágyók az aquaparkba. Azt gondolom, hogy ezek mind-mind olyan kedvező lehetőségek, melyet meg kell ragadni.

A hosszú hétvégén számos program is csalogatta a vendégeket. Koncertet adott az AquaCityben – mások mellett – Bella Levente, és a Lorenzo zenekar.

F.M.

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: