keresés a weboldalon

Nyerges utcai felújítás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nyerges utcai felújítás (Videó)

2022 december 14 - szerda
Két helyszínen újítottak járdát a csácsbozsoki városrészben. Ennek köszönhetően a Nyerges és Szabadság utcában is biztonságosabbá vált a gyaloglás. Gecse Péter alpolgármester és Herkliné Ebedli Gyöngyi kedden tájékoztattak a részletekről.

Csácsban -4,6 millió forintból- 115 méteren újították fel a járdát. A kivitelező egyebek mellett a kétoldali kerti szegélyezést és az akadálymentes csatlakozásokat is kialakította. Az itt élők a Domb utcai kereszteződéstől délre fekvő szakaszt rendszeresen használják.

Herkliné Ebedli Gyöngyi önkormányzati képviselő

A városvezetés kiemelt feladatának tartja a közlekedés fejlesztését. A parkolók, utak és járdák felújítása mindenhol fontos. ezért Az önkormányzat az arányos városfejlesztés jegyében, a lakosság igényeihez igazodva korszerűsít. Gecse Péter alpolgármester szerint ehhez kulcsfontosságú, hogy a képviselők rendszeresen kikérjék az itt élők véleményét.

Gecse Péter alpolgármester, Zalaegerszeg

A Szabadság utca nyugati oldalán a járda felújításának harmadik ütemével végeztek a kivitelezők. Itt – csaknem 3 milliós ráfordításból – több, mint 80 méter hosszan cseréltek burkolatot, és a környező zöld felületet is rendbe tették. 

N.J./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: