keresés a weboldalon

Pályaválasztási kiállítás és Szakmabemutató a sportcsarnokban (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pályaválasztási kiállítás és Szakmabemutató a sportcsarnokban (Videó)

2011 november 11 - péntek
Pályaválasztási kiállítás és Szakmabemutató várja a megye és a régió általános és középiskolásait a Városi Sportcsarnokban. A november 10-12. tartó rendezvényt a Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja szervezte. Két nap alatt 63 kiállító stand nyújt elméleti és gyakorlati tanácsokat, emellett tanárok és diákok mutatják be iskoláikat.

Tizenkettedik alkalommal vehetnek részt pályaválasztási kiállításon és szakmai bemutatón a megye és a régió diákjai. 34 középfokú 5 felsőfokú oktatási intézmény, 5 munkaerő-piaci képző intézmény, emellett többek között kézművesek, kollégiumok, pedagógiai intézetek, honvédség, rendőrség, várja a pályaválasztás előtt álló fiatalokat.

A program keretében a munkaügyi szervezet személyre szóló tanácsadással valamint munkaerő-piaci képzési és foglalkoztatási információkkal segít – mondta Borsos József, a Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója.

A kétnapos rendezvényre 5000 fiatalt várnak a szervezők. A megyéből javarészt általános iskolások mintegy 69 iskolából jelezték részvételi szándékukat.

DZsu/T.S.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: