keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Pályázat fogszabályozási támogatásra

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pályázat fogszabályozási támogatásra

2006 július 13 - csütörtök
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a pénzbeli és természetben nyújtott szociális, valamint gyermekvédelmi ellátásokról szóló 25/2006. (VI.15.) sz. önkormányzati rendelet alapján pályázatot hirdet fogszabályozási támogatásra.

Fogszabályozási támogatásra jogosult a törvényes képviselő az általa eltartott 18 év alatti gyermek fogszabályozó készülékéhez, ha
– nem a társadalombiztosítás által finanszírozott fogszabályozási ellátást nyújtó szolgáltatónál veszi igénybe a kezelést,
– a törvényes képviselő és a gyermek is rendelkezik zalaegerszegi lakóhellyel,
– a családban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum két- és félszeresét, jelenleg 64.500,-Ft-ot és vagyonuk nincs.

A támogatás gyermekenként legfeljebb egy, 2006. január elseje után igényelt készülékhez vehető igénybe.

A támogatás iránti kérelem az önkormányzati rendelet 10. sz. mellékletét képező „Kérelem fogszabályozási támogatás megállapítására” nyomtatványon, az ott meghatározott igazolásokkal nyújtható be, mely a Polgármesteri Hivatal Népjóléti Osztályán (Zalaegerszeg, Kazinczy tér 4.) szerezhető be. Letölthető továbbá a www.zalaegerszeg.hu honlapról a rendeletből (10. melléklet).

A pályázatok benyújtási határideje: 2006. augusztus 11.
Cím: Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Népjóléti Osztály, Zalaegerszeg, Kazinczy tér 4.

A pályázat elbírálásának várható ideje: 2006. szeptember 04.
A pályázatokat a Közgyűlés Szociális, Lakás- és Egészségügyi Bizottsága bírálja el.

További információ kérhető a Polgármesteri Hivatal Népjóléti Osztályán (Zalaegerszeg, Kazinczy tér 4., Tel.:502-144 vagy 502-145).

Tartalom megosztása: