keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Pályázat közmunkaprogramra

Zalaegerszeg címer
Hírek

Pályázat közmunkaprogramra

2008 szeptember 21 - vasárnap
Az egerszegi közgyűlés utólagosan jóváhagyta az önkormányzat csatlakozását a Zalaegerszeg és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás által benyújtott – a hátrányos helyzetû és tartós munkanélküli lakosság foglalkoztatását, életkörülményeinek javítását, felzárkóztatását szolgáló, a munkaügyi központokkal együttműködésben megvalósuló – közmunkaprogramhoz.

Az önkormányzat vállalja húsz fő rendszeres szociális segélyezett személy (a 20-ból 1 fő roma származású nő, 15 fõ roma származású férfi) munkába állítását. A közmunkaprogram keretében az önkormányzat az alábbi feladatokat határozta meg: a települések belterületi útjainak fenntartása, az utak környezetének karbantartása és egyéb üzemeltetési, tisztasági feladatok.

A három hónapos foglalkoztatás ideje alatt a Kontakt Humán Kht. felelősséget vállal a munkavállalókért, gyakorolja a munkáltatói jogokat. Amennyiben a foglalkoztatás ideje alatt a munkavállaló felmond, vagy egyéb okok miatt megszűnik a munkaviszonya, úgy a kht. a létszámot már másnap pótolja. A társulással kötött megállapodás alapján az önkormányzat (saját erőként) 235 ezer forint megfizetését vállalja. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: