keresés a weboldalon

Rendhagyó angol óra

Zalaegerszeg címer
Hírek

Rendhagyó angol óra

2008 március 12 - szerda
Rendhagyó angol óra keretein belül tartott Izrael történetéről előadást Yaleh Vilan követtanácsos a zalaegerszegi Apáczai Gimnáziumban. A program része volt a Népek Kultúrája rendezvénysorozatnak, mely az idei évben négy nép, köztük elsőként Izrael kultúráját hivatott bemutatni az Apáczai ÁMK – ban.

A különleges órán nemcsak a házigazda intézmény diákjai, hanem a Zrínyi és a Kölcsey Gimnázium tanulói is részt vettek. Elmondásuk szerint az óra nagyon élvezetes volt, párbeszédre épült, a nyelvtanulás gyakorlati értékét erősítette. A diákok szimpátiáját, közvetlen modorával gyorsan elnyerte a követtanácsos, aki óra után még egy rögtönzött kosárlabda mérkőzésre is kihívta a vállalkozó diákokat.

A program részeként „Barátság fát” is ültettek az ÁMK udvarára, a követtanácsos, Bogdán Marianna intézményvezető, a Béke-Shalom Baráti Társaság képviseletében Matyéka István és Siklósi Vilmos, valamint a helyi Diákönkormányzat képviselőjének közreműködésével. A kék cédrus mellé az idén még három másik fa is kerül, ugyanis mindegyik népi kultúrát bemutató rendezvény alkalmával emlékfát ültetnek majd a meghívottak. (Zala-Lap Kft., B.K.)

Tartalom megosztása: