keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Semmi esélyünk nem volt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Semmi esélyünk nem volt

2009 április 02 - csütörtök
Szeviép Szeged – Zala Volán ZTE 69-46 (16-10, 17-11, 21-7, 15-18) NB-I. női kosárlabda-mérkőzés, rájátszás az 1-8. helyért. Szeged, 300 néző. Jv.: Ádám, Király.

Zala Volán ZTE: Pungor, Rasheed (7/3), Varga Zs. (6), Johnson (3), Takács (10). Csere: Szalay (5), Szélesy (6), Horváth Zs. (4), Ambrus, Hersics (5/3). Vezetőedző: Bencze Tamás.

Folytatódott a hagyomány, a rájátszásban sem termett babér az egerszegi lányok számára a Szeviép Szeged ellen. Az első játékrészben még jól tartották magukat a vendégek, de a támadásoknál már ekkor is sokat hibáztak. A harmadik negyed volt a kritikus vendégcsapat számára, játékosai sem távolról, sem közelről nem nagyon találtak a gyűrűbe.

Gyakorlatilag ebben a negyedben eldőlt a mérkőzés kimenetele, befejező játékrészben a hazaiak már visszavettek a tempóból. Így valamelyest csökkent a különbség a két csapat között. A center poszton erős hazaiak jól kihasználták ebbéli fölényüket. A Zala Volán ZTE megpróbált távolról eredményes lenni, de a hárompontosakat 15 százalékos eredményességgel dobták és 29(!!!) labdát adtak el, ami nagyban hozzájárult vereségükhöz.

Értékelés: Gáll Tamás pályaedző: – A Szeviép Szeged ebben a bajnokságban továbbra is mumusunk, játékstílusukkal továbbra sem tudunk mit kezdeni.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: