keresés a weboldalon

Sikerült az ötödik osztály! (Diákújság pályázat)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sikerült az ötödik osztály! (Diákújság pályázat)

2012 május 31 - csütörtök
Ez az év is húzós volt, de mégis élveztük a sok szabadidő és a szünetek miatt, és persze a közös programok sem maradtak el.

Ezek közül talán legjobb az osztálykirándulás volt, ami nem is olyan régen történt. Sopronban voltunk bobozni, és múzeumokat is meglátogattunk, nagyon jól sikerült. A másik emlékezetes esemény a farsang volt, ami eléggé kalandos történet, mert elterveztük a műsorunkat, de nem tetszett a tanárainknak, így csak az egyik részét adtuk elő, a közöset, amelynek a zenéjét többféle változatban raktuk fel a pendrive-ra, és nem a megfelelőt indították el. Volt még egy régebbi közös programunk, a betlehemezés, a szent család-járás, melynek a végén Botfán tartottunk karácsonyi összejövetelt.

A suliban nem történt olyan sok minden: tanulás, énekkar, korrepetálás, torna, szakkör. Viták, poénok, összeveszések és kibékülések fiúk és lányok közt. A több új tantárgy miatt nehezebb az ötödik osztály, de úgy érzem, megbirkóztunk vele. Az osztályfőnökváltás, azt hittük, nehéz dolog lesz, de nagyon jól kijövünk Csaba bácsival.

Nemsokára megyünk Botfára, ahol nagyon sokat fogunk bulizni. Remélem, ugyanolyan jó lesz, mint a korábbi kirándulások.

Gombos Luca 5.b
Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Tartalom megosztása: