keresés a weboldalon

Sportegyesületet alapítottak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sportegyesületet alapítottak (Videó)

2023 augusztus 23 - szerda
Sportegyesületet alapítottak a zalai egyetemistáknak, melynek célja az egészséges életmódra való figyelemfelhívás és a mindennapos mozgás ösztönzése változatos lehetőségekkel. A kezdeményezéshez több zalaegerszegi sportklub is csatlakozott. A részletekről a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Központjában tájékoztatták a sajtó munkatársait.

A sportegyesület egyebek mellett a testnevelés órákhoz kapcsolódva teremtene módot a változatos testmozgásra. Pályázatok révén bővítenék a hallgatók szabadidős tevékenységét. A Zalai Egyetemi Sportegyesületének elnöke hangsúlyozta: ehhez kulcsfontosságú az is, hogy minél több partner csatlakozzon az egyesülethez.

Az egyetemi központ és a város egyaránt örömmel fogadta a kezdeményezést. Németh Gábor önkormányzati képviselő az egészségtudatos életvitel fontosságára hívta fel a figyelmet.

Noha a tanév még nem kezdődött el, a hallgatók már érdeklődnek. Szeptember negyedikén indul a toborzó kampány, melynek keretei közt a ZESE teljesen új lehetőségeket kínál a sportoláshoz.

N.J./I.G.

Fotó: Katona Tibor

Tartalom megosztása: