keresés a weboldalon

Tanévzáró kiállítás az Adyban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tanévzáró kiállítás az Adyban

2008 június 05 - csütörtök
Tanévzáró kiállítás tekinthető meg az Ady-iskola galériájában a képzőművészet tagozatos általános iskolás és az intézményben tanuló „külsős” diákok munkáiból. A sokféle technikát bemutató tárlatot Tóth Szilvia tagozatvezető és Németh János keramikusművész nyitották meg.

Ez alkalommal adott át az egész éves iskolai teljesítmény és kiemelkedő alkotómunka alapján nívódíjakat Czigány László igazgató. A megnyitón elhangzott, alkotókészségre, fantáziára az élet minden terültén szükség van, fontos ennek fejlesztése, valamint a munkákban tükröződő tiszta gyermeki lélek megőrzése. A pedagógusok arra bíztatták a gyerekeket, hogy a nyári szünet alatt se hagyjanak fel az alkotással.

A nívódíjak mellett pályázati munkák győzteseit is elismerték. Így Sipos Zsófia nyerte azt a kerámiakészítő versenyt, melyet idén harmadik alkalommal hirdettek meg Németh Tamás emlékére. Szintén jutalmakat kaptak a kertvárosi integrált játszótér avatására készített legjobb munkák alkotói, akik az egészséges és sérült gyerekek együttjátszását rajzolták meg. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: