keresés a weboldalon

Tévés vetélkedőre készülnek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tévés vetélkedőre készülnek

2010 február 16 - kedd
Családi – iskolai játékra, a TV 2 által hirdetett „Nagy vagy” vetélkedő selejtezőjére készülődnek az Eötvös-iskolában. Fodor Csilla testnevelő az ügy mozgatórugója, ő nevezte az intézményt a többfordulós megmérettetésre.

– Sport és ügyességi feladatokat kell teljesíteni a gyerekek és szüleik alkotta csapatoknak. Mivel a televízió felvételről közvetíti a versenyt, egyben ez népszerűsíti az iskolát és a várost is. Az előző döntőben a hahóti iskola csapata lett a harmadik helyezett, míg a landorhegyisek már a selejtezőben kiestek. Más zalai résztvevőről egyelőre nincs tudomásunk.

Február 28-án lesz Budapesten az első selejtező, melyre minket is meghívtak. Várhatóan március 14- én lesz látható majd a küzdelem a televízióban – ismertette a részleteket a tanárnő. – A tíz fős csapat mellé ötven fős szurkoló tábort is kell delegálni.

– Hol tart most a folyamat?
– Értesítettük azokat a szülőket és diákokat, akiket szívesen látnánk a csapatban. Megkezdtük velük a felkészülést a főként határozottságot, ügyességet, bátorságot és edzettséget feltételező feladatokra.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: