keresés a weboldalon

Tizedszer hosszabbított szerződést a Zalaszám és a ZAC (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tizedszer hosszabbított szerződést a Zalaszám és a ZAC (Videó)

2014 február 04 - kedd
Tizedik alkalommal írt alá szponzori szerződést a Zalaszám Informatika Kft. a Zalaegerszegi Atlétikai Clubbal. Dr. Szász Péter a cég igazgatója elmondta, hogy eredményeket tekintve nincsenek konkrét elvárások a klubbal szemben. Nem a teljesítményre ösztönöznek, hanem arra, hogy minél több zalaegerszegi edző és sportoló vegyen részt a klub munkájában.

A Zalaszám sportszerető cégként régóta támogatott már különböző rendezvényeket. Az atlétikai klubbal 10 évvel ezelőtt erősödött meg a kapcsolatuk, amikor a ZAC elvesztette korábbi fő szponzorát.

– Igazán szigorú feltételeket nem támasztottunk. Nekünk nagyon tetszett az a fajta gondolkodás, ahogyan a klub a fiatalokhoz viszonyult, azok a célok, amiket ők szem előtt tartottak – fogalmazott Dr. Szász Péter, a Zalaszám Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

 
– Két régi zalaegerszegi érték talált egymásra 9 évvel ezelőtt – mondta Balaicz Zoltán alpolgármester, aki így folytatta:

A klub az idei évben is folytatni szeretné a hagyományokat, több világversenyre is szeretnének eljutni, illetve az országos bajnoki érmek számát is tovább szeretnék növelni.

– A Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club 21 éves fennállása óta 2013-ban a legjobb teljesítményt tudta elérni – hangsúlyozta Szakály István, a Zalaszám-ZAC ügyvezetője.

Szakály István hozzátette még: Azt szeretnék elérni, hogy az idén is büszkén viselhessék Zalaegerszeg városa és a Zalaszám Kft. nevét a mezükön.

V.D./N.G.

Tartalom megosztása: