keresés a weboldalon

Továbbra is ZTE ZÁÉV

Zalaegerszeg címer
Hírek

Továbbra is ZTE ZÁÉV

2009 szeptember 16 - szerda
Bár a ZTE ZÁÉV női tekecsapatának tavalyi záró bankettjén bejelentették, hogy a ZÁÉV Zrt továbbra is a csapat névhasználó szponzora marad, a szerződést ma írta alá Baksa Attila, a ZÁÉV Zrt elnök-vezérigazgatója és Borsos József, a klub elnöke az építőipari cég székházában.

Borsos József elöljáróban felelevenítette az elmúlt bajnoki idényt, amikor csapatban ezüstérmes lett az együttes. Az Európa Kupában az 5. helyen végeztek. Az egyéni versenyek során Nemes Irén és Horváth Katalin aranyérmes lett. Áttérve az idei évre, elmondta, hogy a névhasználói szponzori szerződés ellenére költségvetésük igen szerény. Okként említette a folyamatosan csökkenő önkormányzati támogatást.

Első alkalommal nem kapják meg az eredményességi juttatást, amely költségvetésük 20 százalékát tenné ki. Ezért úgy döntöttek, hogy idén nem vállalják a nemzetközi szereplést, csak a Szuper Ligára koncentrálnak. Az új bajnokságban is dobogó a cél. Örömöt jelent számukra, hogy náluk folytatja Tóth Dorottya korosztályos válogatott, aki Kaposvárról érkezett.

Baksa Attila gratulált a csapat elmúlt évi szerepléséhez. Az együttes a lehetőségeihez mérten jó reklámhordozója volt a ZÁÉV-nek. Hangsúlyozta, hogy a cég a gazdasági válság idején is a csapat mellett áll. Továbbra is bíznak a lányokban és remélik, hogy hosszú távon működhet a szponzoráció.

Ezt követően aláírták a 2010 június 30-ig szóló támogatási szerződést.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: