keresés a weboldalon

Új telephellyel bővült az Axiál Kft. (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új telephellyel bővült az Axiál Kft. (Videó)

2013 március 01 - péntek
Ünnepélyesen átadták az Axiál Kft. új zalaegerszegi üzemcsarnokát. 500 millió forintból zöldmezős beruházásként valósult meg. A több ezer négyzetméteren egy teljes komplexumot építettek. Mindez az alkatrész és szervízellátás bővítését is jelenti a vállalatnál.

A cég 1993 óta van jelen Zalaegerszegen. Kezdetben csak mezőgazdasági gépalkatrészek forgalmazásával foglalkoztak – ma már a nagy teljesítményű mezőgazdasági és építőipari gépek valamennyi igényét kiszolgáló alkatrész- és szerviz-hálózattal rendelkezik, országszerte 15 telephelyen- tudtuk meg Harsányi Zsolttól, az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetőjétől.

Tíz év alatt 770 milliárd forintot fordítottak gépbeszerzésre és technikai fejlesztésre az agrárüzemek Magyarországon – ezt V. Németh Zsolt mondta. A vidékfejlesztési államtitkár szerint 30.000 traktort vásároltak a gazdák. 

Kombájnok esetén három, kisebb erő- és munkagépek esetén pedig hat állásos szervizműhelyt, alkatrészüzletet és hozzá tartozó korszerű berendezésű raktárt, valamint a gépek szakszerű tisztítására szolgáló nyitott mosót építettek.  

S.Z/N.G.
Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: