keresés a weboldalon

Újabb fákat telepítettek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újabb fákat telepítettek (Videó)

2021 november 16 - kedd
Négy – Zalaegerszegen működő – cég csatlakozott a 2019-ben meghirdetett fásítási akcióhoz. A klíma- és környezetvédelmi program célja, hogy minél több zöldfelületet megújítsanak az arányos városfejlesztés jegyében.

Kedden, közel egy időben, több helyszínen is csemetéket ültettek. Noha az önkormányzat által korábban kitűzött célt elérték, az újabb tervek szerint 10 ezer fával gazdagítják a megyeszékhelyi ökoszisztémát. A kezdeményezés sikere a városban működő cégek és az önkormányzat közötti jó kapcsolatnak is köszönhető

Balaicz Zoltán polgármester Zalaegerszeg:

A kertvárosi Bóbita játszótéren 11 ezüst hársfa tanúsítja a Gartner Kft. társadalmi szerepvállalását.

Molnár Ágota ügyvezető, Gartner Kft.:

A Berzsenyi utcában a GANZEG Kft. gyáregysége előtt hét japán díszcseresznye került a járda mellé. A Vizslaparkban – az ECT Kft. felajánlásának köszönhetően – 20 japán díszcseresznyét ültettek. A Hock János utcában, a Schneider Electric vezetői számoltak be arról, hogy 11 keskenylevelű kőrist telepítettek a parkoló elé.

Balogh Erika munkavédelmi és környezetvédelmi vezető, Schneider Electric Zrt.:

Gecse Péter alpolgármester emlékeztetett: a faültetéseken kívül – egyebek mellett- szemétszedési akciókkal próbálják szebbé tenni Zalaegerszeget. Eközben illegális szemétlerakók felszámolásával is védik a környezetet.

N.J./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: