keresés a weboldalon

Újabb játszótér

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újabb játszótér

2006 május 08 - hétfő
Újabb korszerű játszótérrel gazdagodott a város, a gyerekek nagy örömére csúszdakombináció, kosárhinta, négyszögletes mászóka, homokozó és pingpong-asztal is helyet kapott a Platán sor és az Ola úti tömbbelsőben kialakított kerítéssel védett játszóparkban.

Jóformán már semmi sem maradt a régiből, ezért is nagy öröm , hogy végre elkészülhetett ez a szép és biztonságos játszótér, fejezte ki elégedettségét a létesítmény elmúlt pénteki avatásán Kiss Ferenc, a városrész önkormányzati képviselője, majd hozzátette, hamarosan még padokat és szemetest helyeznek ki, a későbbikben pedig egy úgynevezett dühöngőt is létesítenek a nagyobb gyerekek számára.

Dr. Gyimesi Endre polgármester elmondta, az önkormányzat most hat új játszótér létesítését vállalta magára, ebből kettő – az Erdész úti, és a Platán-Ola úti elkészült – a következő négyet a közeljövőben adják át. A polgármester köszönetet mondott a játszóteret tervező és építő cégeknek. Arra kérte a kicsiket, vigyázzanak a játszóeszközökre, majd labdákkal lepte meg a gyerekeket.
Az európai uniós szabványnak megfelelő játszótér 6,5 millió forintjába került az önkormányzatnak.

Tartalom megosztása: