keresés a weboldalon

Vívósiker

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vívósiker

2007 november 30 - péntek
A közelmúltban rendezték Körmenden gyermekkategóriában (1995-ös születésűek) az országos férfi tőrversenyt. A Zalaegerszegi Vívó Egylet színeiben indult huszonnyolcad magával Panácz Patrik, a landorhegyi általános iskola diákja. A 11 éves fiú közel négy éve edz Tóth Ferenc csapatában

A mostani kieséses rendszerű versenyen az első nyolcba kerülés volt a célja, melyet bőven teljesített, hiszen a dobogó legtetejére állhatott. Ezzel az országos ranglistán a „Bambi” csoporton belül a második helyre került pontjai alapján.

– Nagyon örültem az eredménynek. Mostanában inkább védekező technikát használok, korábban támadósabb voltam. Hetente háromszor edzek a Mindszenty iskolában. Annak idején a nővérem javasolta nekem ezt a sportot, amit egyre komolyabban veszek, hosszú távú céljaim vannak. A következő mérkőzést Budapesten játszom december elején az MTK versenyzői ellen.

A körmendi versenyen még szép eredményt könyvelhetett el Lupkovics Bálint, illetve a lányok közül Mihók Réka. Mindketten harmadik helyen végeztek. (Zala-Lap Kft., B.K.)

Tartalom megosztása: