keresés a weboldalon

Zeginfó (videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zeginfó (videó)

2020 december 18 - péntek
Újabb döntéseket tett közzé Zalaegerszeg polgármestere a város képviselőtestületének jogkörét gyakorolva. A soron következő közgyűlés időpontja december 17-e lett volna, ám a járványügyi veszélyhelyzet miatt ez elmaradt. Az előzetes egyeztetéseket követően Balaicz Zoltán elfogadta Zalaegerszeg 2020. évi költségvetésének módosítását és határozott arról is, hogy sem a lakosság, sem pedig a vállalkozások terhei nem emelkednek jövőre.

A koronavírus járvány egészségünk mellett a gazdaságot is sújtja. Sok elvonással és az iparűzési adó csökkenésével kellett szembenéznie Zalaegerszegnek is 2020-ban. Ennek ellenére év végére sikerült egyensúlyba hozni a város költségvetését. 

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Módosult a környezetvédelemről és a közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló rendelet, ami szerint januártól tilos jelentős zajjal járó munkákat végezni – például füvet nyírni és fúrni – vasárnap és ünnepnapokon.

Az önkormányzati tulajdonban lévő társaságok előzetes üzleti terveinek elfogadása mellett kitüntetésekről is határozat született.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Biztosította az önrészt a város két új sportpálya létesítéséhez. Így 2021-re már valamennyi zalaegerszegi óvoda udvarán elérhető lesz a Nemzeti Ovi-Sport Program keretében kialakított műfüves terület.   

F. M.

F. M.

Tartalom megosztása: