Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Döntés után (Videó)

Döntés után Rendkívüli ülést tartott Zalaegerszeg közgyűlése, melyen 12 napirendi pontot tárgyaltak. Egyebek mellett gazdasági- és sport beruházásokat, személyi kinevezéseket, illetve a kulturális intézmények alapító okiratait érintően születtek döntések.

2020.08.05. 15:42

Köztisztasági akció Botfán (Videó)

Köztisztasági akció Botfán Köztisztasági akciót tartottak szombaton Botfán. A településrészi önkormányzat, a helyi polgárőr és az Összefogás Botfáért Egyesület, valamint a civil szervezetek tagjai a Hidegkút-forrás környezetét tették rendbe. A munkálatokat a Zala-Müllex és a Városgazdálkodási Kft. konténerrel, gépekkel és eszközökkel támogatta.

2020.08.03. 17:41

Megújul a szennyvíztelep Zalaegerszegen (Videó)

Megújul a szennyvíztelep Zalaegerszegen Több fejlesztés zajlik idén a Zalavíz Zrt-nél a tudatos vízgazdálkodás és a környezetvédelem érdekében. A keleti vízbázis 4 milliárdos korszerűsítése mellett, most elkezdődik a szennyvíztisztító telep modernizálása is.

2020.07.29. 17:26

Háziorvosi rendelés változása

Tájékoztatjuk a zalaegerszegi V. sz. háziorvosi körzet lakóit, hogy a körzetben a háziorvosi ellátást 2020. augusztus 01. napjától Dr. Wittmann Károly háziorvos biztosítja. A háziorvosi rendelés változatlanul a Zalaegerszeg, Göcseji út 53. szám alatti rendelőben vehető igénybe.

2020.07.28. 17:30

Újra országos kirakodóvásár

Zalaegerszegen 2020. július 14-től, keddtől, újra várja az érdeklődőket az országos kirakodóvásár a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, illetve a Zala Pláza előtti téren és parkolóban.

2020.07.03. 14:36

Ingyenes és garantált városnéző séták Zalaegerszegen

A veszélyhelyzet megszüntetésével ismét lehetőség nyílik a közkedvelt zalaegerszegi séták megtartására. Egyelőre kültéri barangolásokat szerveznek csoportok számára, ennek megfelelően a helyi Tourinform iroda munkatársai is átütemezték a várostörténeti kalandozások sorozatát.

2020.06.25. 16:28

Egerszeg Kártya

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a kialakult járványhelyzet miatt Egerszeg Kártya kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül igényelhető.
Egy ügyfélkapun belül akár több kérelem (családtag, barát, ismerős) is benyújtható.
Weboldal címe: http://zegkartya.komdat.hu/
Az elkészült kártyák postai úton, sima levélként kerülnek kézbesítésre.
A személyes ügyfélfogadás visszaállítása után is az elektronikus igénylést ajánljuk a lakosságnak, így nincs várakozási idő, gyorsabb és kényelmesebb az ügyintézés.

2020.06.10. 14:10

ZALAEGERSZEGI PROGRAMAJÁNLÓ

ZALAEGERSZEGI PROGRAMAJÁNLÓ Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestereként sok szeretettel köszöntöm programajánló kiadványunk valamennyi Olvasóját. Immár több éves hagyomány, így idén sem maradhat el, hogy tartalmas összeállításunk segítségével végigkalauzoljuk Önöket 2020 legizgalmasabb, színvonalas időtöltést ígérő eseményein, ízelítőt nyújtva az előttünk álló hónapok megannyi nagyszerű, izgalmas programjából. Rendezvénykínálatunk az újévben is sokszínű, számos érdekességgel készülünk, hangulatos hétvégékre invitáljuk a Zalaegerszegieket és az Idelátogatókat.

2020.01.24. 09:41