Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Polgármesteri Köszöntő

• Publikálva: 2014.12.17. 13:49

 

 Balaicz Zoltán

 

 

Szeretettel köszöntöm a kedves Látogatókat, Vendégeket és Városunk Lakóit Zalaegerszeg hivatalos honlapján.

 Mi zalaegerszegiek büszkék vagyunk városunkra, páratlan szépségű földrajzi adottságainkra, gasztronómiai különlegességeinkre, népművészeti kincseinkre, a népi építészet remekeire, hagyományainkra. Az örökölt és alkotott értékek, a múlt szépségei, az itt élők odaadása, lokálpatriotizmusa, vendégszeretete teszi igazán vonzóvá, szerethetővé és élhetővé Zalaegerszeget.

 Internetes oldalunk gazdag és színes tartalma, számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban, az ismeretek gyűjtésében.

Zalaegerszeg turisztikai látványosságai, programjaink széles palettája, a városlakók mindennapjait megkönnyítő elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági, a kulturális és a sportélet fontos eseményeit megörökítő fotográfiák, civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

Városunk 1885-ös, rendezett tanácsú (mai fogalmainkkal élve megyei jogú) várossá nyilvánításának 130 éves jubileumához közeledve szeretettel várjuk Önöket, látogassanak el hozzánk, ismerjék meg hangulatos és felejthetetlen élményeket kínáló szűkebb hazánkat, ünnepeljünk együtt, legyenek Önök is részesei örömünknek!

                                                                                                              szigno

                                                                                                                  Balaicz Zoltán

                                                                                                                  polgármester