keresés a weboldalon

TRIÓ Egerszeg Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink"Sport mecénása díj" kitűntetetésben részesültek

TRIÓ Egerszeg Kft.

A TRIÓ Egerszeg Kft. 2013 óta a Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club névadó szponzora, komoly anyagi hozzájárulással. Felszerelés (ruházat) beszerzésével segíti a klub sportolóit minden évben.
Az egyesület által szervezett versenyeken, népszerűsítő programokon a lebonyolítást eszközök (pl.: kisteherautó) biztosításával, a díjazást, ajándéksorsolást pedig anyagi hozzájárulással támogatja.

A cég fő támogatója volt a 2020-ban Zalaegerszegen nagy sikerrel megrendezett Tájfutó Országos Bajnokságoknak, melyet két napban, közel 1000-1000 induló részvételével rendezett meg a ZTC.

Mintegy 20 éve szponzorálja a cég nevén szereplő kispályás futball csapatot, mely a városi kispályás labdarúgó bajnokság legjobbjai közé tartozik.
A csapat számos egyéb téli teremtornán is eredményesen szerepelt. A csapat a Real Madrid futball csapatával is megmérkőzhetett!

A Kft. évek óta támogatja a városunk futball csapatát (ZTE Football Club), és a női kosárlabda egyesület (ZTE NKK) felnőtt és utánpótlás tevékenységét.

Eszköztámogatással (nyílászárók) segítette a ZTE Utánpótlás Rehab Központ kialakítását.

A cég 2001 óta szponzorálja a városunk egyik legnagyobb szabadidősport eseményének, a Szilveszteri Futóversenynek a lebonyolítását, és a korábbi években segítette a Press Dance TSE által szervezett nemzetközi táncverseny lebonyolítását.

A vállalkozás közreműködött az Evangélikus Egyközösség által végzett templomfelújításában is.

A TRIÓ Egerszeg Kft. által a sportba fektetett önzetlen támogatás több egyesület stabilabb működését, az egyesületi tagok mindennapi tevékenységét, sportolását, versenyeztetését és az egyesületek színvonalasabb rendezvényeit hivatott segíteni!

A támogatás révén elért sikerek Zalaegerszeg város nevét, hírnevét öregbítik, viszik határokon túlra.
A TRIÓ Egerszeg Kft. 2023-ban megérdemelten kapta meg a Sport mecénása díjat.

Képgaléria:

Videógaléria:

Tartalom megosztása: