Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Eszközök

• Publikálva: 2013.11.07. 09:55

A partnerségi együttműködés hatékonysága és a legszélesebb körű párbeszéd megteremtése érdekében, számos lehetőség biztosított a szakmai és lakossági véleménynyilvánításra. Az itt felsorolt fórumokon elhangzott észrevételek és javaslatok, fontos elemét képezik a stratégia kialakításának.

  1. 1.      Műhelybeszélgetések

Az adott partnerek érintettségének megfelelő tematika szerint az adott terület kérdéseinek megvitatása, javaslatok kidolgozása, meglévő javaslatok, tervek véleményezése.

 

  1. 2.      Lakossági rendezvények

 

A lakosság közmeghallgatáson, lakossági fórumon és városrészi sétákon tájékozódhat a fejlesztési elképzelésekről, mondhatja el a véleményét azokról.

 

  1. 3.      Ötletláda

 

A részvétel érzésének erősítése érdekében az lakossági ötleteket, javaslatokat egy (vagy több) ládában gyűjtjük és értékeljük.

 

  1. 4.      Interaktív internetes aloldal

Atelepülés honlapján található interaktív aloldal jól áttekinthető struktúrával, könnyen kezelhető interaktív felületekkel. Az aloldal biztosítja a kétoldalú kommunikációt az önkormányzat és a különböző partnercsoportok között: az olvasók véleményezhetik az elképzeléseket, javaslatokat tehetnek.

 

  1. 5.      Hírlevél

Önkéntes feliratkozási lehetőség az ITS hivatalos hírlevelére, az online információigénylő felületen keresztül.

  1. 6.      Helyi média

A helyi sajtón keresztül a teljes lakosság folyamatos és pontos tájékoztatása.