keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az én sárkányom

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az én sárkányom

2014 március 12 - szerda
Életem első három éve gondtalanul telt el. Három éves koromtól kezdve egyre több megpróbáltatással kellett szembenéznem. Amikor ötéves voltam, édesanyám beíratott egy modern tánc klubba, az Albatrosz Táncegyüttesbe.

Már az első alkalommal tudtam, hogy a tánc fontos szerepet fog játszani az életemben. Életem első nagy kihívása két évvel ezelőtt történt, amikor Siófokra utaztam táncos társaimmal együtt, hogy részt vegyek az Országos Táncművészeti Fesztiválon. Ez volt életem legizgalmasabb és egyik legörömtelibb eseménye, ugyanis a versenyről egy bronz– és egy aranyéremmel tértünk haza.

2014. március 8-án még nagyobb megmérettetésben lesz részem a Budapesten megrendezésre kerülő országos amatőr táncversenyen. Nagy izgalommal várom a verseny napját, mert három koreográfiában fogok szerepelni és életemben most először táncolok triót két remek táncpartneremmel együtt.

Szorgalmasan és lelkiismeretesen készülök a fellépésre, hogy minél több aranyéremmel térhessek haza, Zalaegerszegre. Remélem, hogy ezt az erőpróbát is kiállom, és átélhetem azt az érzést, amely akkor kerít majd hatalmába, amikor a dobogó legfelső fokán állhatok.

Golubics Kamilla 5.a
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: