keresés a weboldalon

Állt a bál

Zalaegerszeg címer
Hírek

Állt a bál

2014 április 02 - szerda
Minden évben alapítványi bált rendez az iskolánk. A befolyt összeget a felújításokra és az iskola szebbé tételére fordítják.

Az eddigi években ősszel, novemberben rendezték meg, de idén egy nagyon sajnálatos nyári tragédia miatt tavaszra halasztódott a rendezvény. Mi is készültünk egy műsorral. A legyezős táncunkat Hajas Éva néni tanította be. Szinte minden nap volt próbánk. Szorgalmasan gyakoroltunk, a koreográfiát is többször megváltoztattuk, hogy minél látványosabb legyen a táncunk. A fellépés előtt mindenki nagyon izgult. Mikor megszólalt a bevonuló zenénk és szembenéztünk a rengeteg emberrel, még jobban megrémültünk és úgy éreztük, hogy még a koreográfiát is elfelejtettük. Amikor a zene elkezdődött, már nem féltünk annyira. Hamarosan hangosan tapsolt a közönség. A táncunk végén már fellélegeztünk, és nagyon örültünk, hogy mi is hozzájárulhattunk, hogy az idei bál is sikeres legyen.

Az est további részében még volt meglepetésben részük a vendégeknek, hiszen az 5.a osztályosok szülei kisfilmmel és maffiajelenettel készültek, valamint fellépett egy szülő, aki két színvonalas dalt adott elő.

Még ekkor sem volt vége a meglepetések sorának, ekkor vonultak be a tanár nénik, akik charlestont táncoltak, valamint a férfi tanárok, akik fantasztikus kán-kánt adtak elő. Azt már csak hétfőn hallottuk a suliban, hogy ismét egy nagyon vidám, hangulatos bál sikeredett.

Varga Tamara, Pető Lídia 8.b
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola,
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: