keresés a weboldalon

Kosarazunk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kosarazunk

2014 április 04 - péntek
Egy szerdai napon ismét kosármeccsre mentünk, mégpedig az Eötvös iskola ellen játszottunk, az ő iskolájukban. Mindenki nagyon izgult már a bemelegítésnél is.

Az első félidőben rendesen kitettünk magunkért, sok kosarat dobtunk, jó volt a védekezésünk és sok ponttal vezettünk. A második félidő már nem volt valami sikeres számunkra, nagyon el voltunk fáradva, az ellenfél ekkor nagyon belehúzott és sok kosarat szereztek. Sajnos a végén nem mi nyertünk, hanem ők győztek egy kosárral.

Másnap a Petőfi iskolában játszottunk ellenük. Még a meccs előtt az edzőnk, Anita néni bejött az öltözőbe és bíztatott minket. Amikor bementünk a tornaterembe, akkor még nem volt sok néző, de később már sok ismerős jött és akkor meg már azért izgultunk, hogy ott vannak. Nagyon jól esett nekünk, hogy szurkoltak értünk. Meccs közben sok kosarat dobtunk, de az ellenfél is. A végén már éreztük, hogy nem sok esélyünk lett volna a győzelemre, de akkor is kitettünk magunkért. A meccs végén nem olyan sok ponttal, de ők győztek. Ezek után, amikor megkaptunk az érmeket, le is fotóztak bennünket. Igaz, hogy nem mi nyertünk, de nagyon ügyesek voltunk, megtettünk minden tőlünk telhetőt.

Játékosok: Csonka Dorina 5.a, Kálovics Hanna, 5.b, Berceli Tifani, Csonka Anett, Gombos Petra, Honfi Anasztázia, Horváth Armilla, Kerkei Noémi Virág, Ongai Tímea, Pintér Jázmin 6.b, Kovács Georgina 7.b

Horváth Armilla 6.b
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola,
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: