keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

BMV Iskola

Zalaegerszeg címer
Hírek

BMV Iskola

2014 május 22 - csütörtök
Ha elképzelem, hogy milyen iskolába járnék legszívesebben, ezt látom magam előtt. A parkolóban csak BMV-k állnak, mert ide csak így lehetne eljönni, ezért is lenne a neve BMV Iskola.

A folyosók színváltósak lennének, szépen felújított tantermek várnák a diákokat. A gyerekek multifunkcionális ceruzákkal írnának, a könyveik maguktól nyílnának és csukódnának. Egyenruhát nem kellene hordaniuk. A tesi termek olyan modernek lennének, hogy gombnyomásra körbe is forognának. Lenne trambulin, amit bármikor lehetne használni.

Az ebédlő a folyosó végén lenne és mindig azt az ételt főznék, amit az ember kér. Nagy sikere lenne a spagettinek és a fokhagyma krémlevesnek. A zeneórán slágereket tanulnánk, de nem is kellene tanulni, hiszen magától minden beleszállna a fejünkbe. Szünetben a büféből lehetne rendelni szendvicseket. Ez úgy működne, hogy a telefonjába beüti a gyerek azt, amit szeretne, és a pénzt beszívja egy gép, majd azon nyomban ki is adja a kívánt terméket.

Az udvar egyik fele havas, a másik napsütéses lenne, attól függően, hogy mihez lenne kedve a diákoknak. Szép kis álom! Bárcsak megvalósulhatna!

Tóth Kata 4.a
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola,
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: